vařené
Bílá ryba připravená v alobalovém sáčku
V sáčku vyrobeného z alobalu připravené kostky z rybích filet ochucené solí, pepřem a případně okurkovým nálevem, uvařené na venkovním ohni.
Bolen se zeleninou
V páře uvařené porce bolena, servírované obložené orestovanou zeleninou.
Candát na zelenině
Zdravotní pokrm z candáta obloženého zeleninou.
Candát s jemnou petrželovou omáčkou
Porce uvařené ryby servírované s omáčkou z ušlehaných žloutků a dalších ingrediencí.
Ceviche ze pstruha lososovitého na fenyklovém salátu
Pokud vás neužije na těžká jídla, můžete si připravit rybu, aniž byste porušili tradici. Ačkoli se zdá, že k Velikonocům nepatří, je tomu právě naopak. V minulosti to bylo jediné povolené maso na postní Velký pátek. Co takhle zkusit letos Ceviche ze pstruha lososovitého na fenyklovém salátu?
Fašírovaná roláda ze štiky
Pomleté maso štiky spolu s cibulí, promíchané se žemlí, dochucené kořením, směs povařená ve vývaru, zamotaná do hadrového ubrousku, servírovaná nakrájená na plátky.
Kapr flamendr
Ochucené kapří filety vařené s vínem a zeleninou doměkka.
Kapr na černo
Uvařené porce ryb v kořeněném nálevu, podlité omáčkou připravenou z orestované kořenové zeleniny, švestkových povidel, karamelu, nasekaných mandlí …
Kapr po polsku
Jedna z variant úpravy kapra.
Kapr po polsku s šedou omáčkou
Recepty z ryb.
Kapr po židovsku
Vařený kapr s kořenovou zeleninou v rosolu.
Kapr s koprovou omáčkou
Pokrm z ryb s klasickou omáčkou.
Kapr vařený
Základní recept na vařeného kapra.
Kapr vařený II.
Porce kapra uvařené v mírně osolené vodě spolu s kořenovou zeleninou a kořením.
Kapr vařený na pivu
Vařený kapr s omáčkou z piva a rybího vývaru.
Kapr vařený v sáčku v bylinkách
Porce kapra pokapané citronovou šťávou, odležené, dochucené solí a bylinkami, uvařené zabalené v mikrotenovém sáčku ve vodě.
Knedlíčky z tresky
Podáváme na kulaté míse s křenovou omáčkou a bramborami nebo s těstovinami a rajčatovou omáčkou.
Lín na modro
Jednoduchá tradiční staročeská úprava ryb a to povařením v kořeněném nálevu. Takto lze připravit také kapra, úhoře ale i další druhy sladkovodních ryb.
Lín s křenem
Uvařený lín, posypaný nastrouhaným křenem a nadrobno nasekanými vejci, politý rozehřátým máslem.
Losos s potočnicovou omáčkou
Porce lososa uvařené v páře, servírované přelité omáčkou z potočnice, šalotky, smetany a dalších ingrediencí.
- 1
- 2
- 3
- Následující
reklama