Houbová bramboračka IV. - Klasická bramborová polévka nastavená houbami. Jde o hustější hnědou polévku zahuštěnou jíškou. Recept pochází od paní Indruchové.
Teplá houbová omáčka z čerstvých hub - Teplá smetanová omáčka z čerstvých tvrdších hub, sladké a zakysané smetany, cukru, octa, vody a koření, podle receptáře našich babiček a prababiček.
Houbové Cordon Bleu z masáků (růžovek) - Muchomůrka růžovka se skvěle hodí na tento recept i když například bedly se dají také připravit stejným způsobem. Jde o dva kloboučky hub vyskládané do sendviče spolu se šunkou a sýrem, obalené v klasickém trojobalu a usmažené dozlatova.
Bedly na sádle - Bedla je oblíbená houba pro svoji delikátní chuť, obalovaná a smažená v trojobalu je houbařská klasika. Připravené přírodně, bez obalování, jen opečené na sádle, patří také k velmi oblíbeným staročeským houbovým receptům.
Houbovou směsí plněná kuřecí stehna - Kuřecí prsa se plní běžně, proč nenaplnit kuřecí stehna? Jednoduchý recept, který rozhodně stojí za vyzkoušení.
Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.
To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.