REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hráškové lívanečky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Usmažené lívanečky z mouky, sójového mléka, vajec, kypřicího prášku, hrášku, soli a pepře.


Ingredience:
425 ml (1 konzerva)hrášku
1 hrnekhladké mouky
1 hrneksójového mléka
1 lžičkakypřicého prášku do pečiva
3 ksvajec
mletý pepř
olej
sůl

Postup:

1. Hrášek slijeme, necháme okapat a dáme do misky
2. Přidáme vejce, sójové mléko, hladkou mouku, kypřicí prášek do pečiva, sůl, mletý pepř a vše dobře promícháme
3. V lívanečníku na rozehřátém oleji usmažíme lívanečky po obou stranách dozlatova.

Doporučení:

Podáváme s vařenými bramborami a čerstvou zeleninou.

Poznámka:

Sojové mléko: jedná se o nutričně vyvážený nápoj, obsahující mnoho cenných minerálů a vitamínů. Více o zdravé stravě maminek najdete zde: Výživa těhotné a kojící ženy.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy