REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

upravené, hotové

Sterilace vepřového guláše

Zavařování masa

Sterilujeme drůbež

Zavařování kuřat, kachen, hus a krůt.

Sušená vepřová panenka

Vepřová panenka obalená ve směsi drceného pepře, mořské soli a třtinového cukru. Poté zabalená do utěrky a sušená v lednici.

Škvarková pomazánka III.

Pomleté škvarky, lečo, česnek, kapie a feferonky, promíchané s vejci, hořčicí a vegetou, sterilované.

Uzený kapr sterilovaný

Sterilované podkovy uzeného kapra.

Uzený kapr sterilovaný II.

Obrané maso z vyuzeného kapra zalité olejem a sterilované.

Vepřová krkovička sterilovaná

Větší kusy vepřové krkovičky upečené v troubě, po porcích sterilované ve vlastní šťávě.

Vepřová pečeně sterilovaná

Větší kusy vepřové pečeně upečené v troubě, po porcích sterilované ve vlastní šťávě.

Vepřová plec sterilovaná

Větší kusy vepřové plece upečené v troubě, po porcích sterilované ve vlastní šťávě.

Vepřový guláš sterilovaný

Nepatrně tučné vepřové plecko připravené jako guláš zavařený ve sklenici nebo plechovém obalu.

Zavařování klobás

Zavařování masa v domácích podmínkách.

Zavařování klobás II.

Klobásy můžeme sterilací uchovat na horší časy, aniž by nám vysychaly a zachovaly si svoji chuť i vůni. Recept je starý a velmi jednoduchý.

Zavařování smažených řízků

Vepřové, kuřecí nebo krůtí řízky usmažené dozlatova, naskládané do zavařovacích sklenic, sterilované.

Zvěřinová paštika sterilovaná

Povařený zaječí předek nebo srnčí plecko pomleté s dalšími ingrediencemi, vše okořeněné, důkladně promíchané do paštikové směsi a pak sterilované.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy