REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zavařování klobás

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zavařování masa v domácích podmínkách.


Ingredience:
klobásy dle potřeby
voda
zavařovací sklenice s víčky

Postup:

1. Čerstvé klobásy narovnáme vedle sebe na stojato do sklenic (klobásy by měly sahat 3 cm pod okraj sklenice)
2. Na dno sklenice nalijeme na 1 cm vody
3. Sklenice uzavřeme
5. Postavíme do vlažné vody a sterilujeme 1 hodinu
6. Druhý den sterilujeme další 1 hodinu.

Doporučení:

Před upotřebením stačí klobásy po vynětí dát do horké vody dobře prohřátTakto upravené klobásy nevyschnou a udrží si původní chuť a šťavnatost.

Poznámka:

Další informace o zavařování najdete v naší škola vaření: Konzervování, sterilace, zavařování.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy