REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

masové, z masa, drobů

Bůčková pomazánka

Z pečeného boku, vajíček, okurky, hořčice, česneku a cibule připravená chutná masová pomazánka.

Drůbeží játra v sádle

Játrová pomazánka připravená z drůbežích jater a vyškvařeného sádla.

Drůbeží pomazánka s jablky a mrkví

Pečené drůbeží maso, umleté, smíchané s máslem, nastrouhaným jablkem a mrkví, petrželkou.

Drůbeží pomazánka s ředkvičkami

Upečené drůbeží maso pomleté, utřené s povoleným máslem, nasekanými vejci uvařenými na tvrdo, pažitkou a nastrouhanými ředkvičkami.

Drůbeží pomazánka s vejci

Pomazánka připravená z pečeného drůbežího masa, vajec, másla a petrželky.

Chalupářská pomazánka II.

Povařené kostky bůčku spolu s cibulí a česnekem dochucené kmínem a solí, zalité vodou, pak rozmixované ručním tyčovým mixérem.

Játrová pomazánka II.

Naškrábaná orestovaná játra promíchaná s cibulkou, rajčatovým protlakem, strouhankou a citrónovou šťávou.

Jitrnicová pomazánka

Chytrý jednoduchý recept na pomazánku připravenou z jitrnic.

Kořeněná játrová pomazánka

Pomazánka připravená ze syrových jater, vařené brambory, másla, cibule, sardelové pasty, citrónové šťávy a koření.

Masová pomazánka na topinky

Zavařená pikantní pomazánka z masa a zeleniny.

Masová pomazánka z vepřového masa

Pomazánka z pečeného vepřového masa, cibule, paštiky, brandy a bylinek.

Mozečková pomazánka

Na cibulovém základě orestovaný mozeček dochucený solí a pepřem.

Paštiková pomazánka

Pomazánka z obyčejné játrovky od paní Maruš

Paštiková pomazánka (na chlebíčky)

Ochucená paštiková pěna z jemné paštiky a másla.

Pikantní bůčková pomazánka

Tuto pomazánku z pečeného bůčku a dalších ingrediencí podáváme na topinkách nebo čerstvém chlebu a se sklenicí vychlazeného piva.

Pomazánka z bůčku

Z upečeného, kůže zbaveného a pomletého bůčku, červené papriky, medvědího česneku a dalších ingrediencí připravená chutná masová pomazánka, vhodná jak na čerstvý chléb, tak na topinky.

Pomazánka z jaternic

Máslo utřené s hořčicí a smíchané s obsahem z jaternic a nakrájenou okurkou.

Pomazánka z kořínku

Umletý vařený kořínek podušený na cibulce spolu s pomletými játry a brambory, dochucený sardelovou pastou, zázvorem a citrónovou šťávou.

Pomazánka z uzeného jazyka

Umletý uzený jazyk smíchaný s majonézou, nastrouhaným křenem a jablkem.

Pomazánka z uzeného masa

Pomleté uzené spolu s předvařenými brambory, promíchané spolu s máslem a hořčicí.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy