REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Masová pomazánka z vepřového masa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomazánka z pečeného vepřového masa, cibule, paštiky, brandy a bylinek.


Ingredience:
200 gpečeného vepřového masa (nebo z konzervy)
100 gpaštiky
2 lžícebrandy
1 lžíceworcesteru
1 ksmenší cibule
1 kssnítky čerstvého tymiánu
1 kssnítky čerstvého rozmarýnu
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Do mixéru vložíme na menší kousky nakrájené studené pečené maso, paštiku, worcester, brandy, oloupanou, rozpůlenou cibuli, čerstvý rozmarýn a tymián
2. Vše rozmixujeme do hladké pomazánky
3. Pak podle chuti osolíme a opepříme
4. Podáváme s čerstvým chlebem.

Doporučení:

Pokud pomazánku budou jíst i děti, vynecháme brandy.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy