REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Drůbeží pomazánka s ředkvičkami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Upečené drůbeží maso pomleté, utřené s povoleným máslem, nasekanými vejci uvařenými na tvrdo, pažitkou a nastrouhanými ředkvičkami.


Ingredience:
200 gpečeného drůbežího masa
50 gmásla
2 ksvejce uvařené na tvrdo
1 svazekředkviček
pažitka
sůl

Postup:

1. Maso utřeme s pomletým drůbežím masem
2. Přidáme nastrouhané ředkvičky, vejce usekaná na jemno a pažitku
3. Pomazánku osolíme, promícháme a můžeme servírovat.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy