REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kořeněná játrová pomazánka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomazánka připravená ze syrových jater, vařené brambory, másla, cibule, sardelové pasty, citrónové šťávy a koření.


Ingredience:
150 gjater
50 gmásla
3 kszrnka jalovce
1 ksvětšího vařeného bramboru
1 kscibule
1 lžičkasardelové pasty
citrónová šťáva
zázvor
pepř
sůl

Postup:

1. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli
2. Přidáme játra umletá spolu s bramborem, jalovcem, zázvorem, pepřem a sardelovou pastou
3. Vše podusíme na másle, osolíme a nakonec dochutíme citrónovou šťávou
4. Promícháme a necháme vychladnout.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy