REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jitrnicová pomazánka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Chytrý jednoduchý recept na pomazánku připravenou z jitrnic.


Ingredience:
2 ksvětší jitrnice
2 ksvajec
1 ksvelké cibule
280-300 gmásla
mletý černý pepř
sůl
Na ozdobu:
kolečka cibule
sterilované okurky

Postup:

1. Na rozpuštěném másle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli
2. Jitrnice zbavíme střívek a spolu s vejci je na cibulovém základě, za občasného míchání, krátce orestujeme
3. Pokrm dochutíme pepřem a dle chuti osolíme
4. Vychladlou pomazánku podáváme na čerstvém chlebu, zdobíme kolečky cibule a sterilovanou okurkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy