REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Játrová pomazánka II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Naškrábaná orestovaná játra promíchaná s cibulkou, rajčatovým protlakem, strouhankou a citrónovou šťávou.


Ingredience:
50 gjater
30 gmásla
1/2 kscibule
1 lžícerajčatového protlaku
1 lžícestrouhanky
citrónová šťáva
sůl

Postup:

1. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli
2. Přidáme naškrábaná játra, protlak, strouhanku a citrónovou šťávu
3. Osolíme a chvíle vše podusíme, pak necháme vychladnout.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy