Encyklopedie ovoce
V této naší encyklopedii najdete základní rozdělení ovoce, tedy na bobuloviny, jádroviny a peckoviny, ořechy, teplomilné (exotické) ovoce, plody planých keřů a bylin. Jsou abecedně řazeny. U každého ovoce je pak i jejich příklad využití v kuchyni a další důležité informace, jako obsah vitamínů a minerálních látek v jejich dužinách, také latinské a obchodní názvy ovoce …
Acerola (Barbadoská třešeň)
Ačokča (Achocha)
Americké brusinky (Cranberries)
Ananas
Angrešt (Srstka obecná)
Anona (Láhevník, Čerimoja)
Arašídy (Burské oříšky)
Aronie
Avokádo
Banány
Bergamot
Bez černý
Borůvky
Broskve
Brusinky
Cedrát
Citróny, pomeranče a další citrusy
Černý rybíz
Další „Ořechy“
Datle (Datlovník obecný)
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- Následující
reklama