Udíme
Důležité rady pro uzení, způsoby uzení, jaké maso je vhodné udit … prostě zde se dozvíte vše o uzení ryb, vepřového, telecího a jehněčího masa a zvěřiny. Přečtete si, že konzervačního účinku uzení využijete i při výrobě salámů a klobás. V této rubrice najdete prostě mnoho tipů a triků, jak si vyudit ten nejlepší masný výrobek na váš stůl.
Co jiného kromě masa lze ještě udit?
Druhy ryb doporučené k uzení
Hygiena při uzení
Koření vhodné k uzení ryb
Maso vhodné k uzení
Nálevy a koření při uzení
Nasolení při uzení masa
Nasolování ryb
Porcování, chlazení a skladování ryb
Prát – spojka do klobás
Solení na sucho s použitím rychlosoli (dusitanové směsi)
Sušení salámu po vyuzení
Uzení masných výrobků
Uzení masných výrobků – dřevo na uzení
Uzení ryb – kuchání
Uzený bůček za použití rychlosoli
Způsoby uzení ryb
Způsoby uzení v domácích udírnách
reklama