Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát z ledového salátu

10 minut(y)+ doba vychlazení
Náročnost 1

Rychlý, chutný svačinový salát ochucený majonézovou zálivkou, servírovaný vychlazený.
1/2 hlávkyledového salátu
1 svazekředkviček
10 kscherry rajčátek
4 ksvejce uvařená natvrdo
pepř
sůl
Na zálivku:
1 kelímekbíloho jogurtu
6 lžicmajonézy
1 lžíceplnotučné hořčice
2 ksstroužky česneku

1. Salát nadrobno pokrájíme, přidáme na tenká kolečka nakrájené ředkvičky, na čtvrtky cherry rajčata a na kostičky vejce
2. Zeleninu osolíme, opepříme a důkladně vše promícháme
3. Salát zalijeme zálivkou z výše uvedených surovin a necháme vychladit.

Doporučení:
Tento salát podáváme s pečivem nebo i samotný.

Poznámka:
Autor receptu: Dalibor Marounek


Fotogalerie

Podívejte se také na

reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip

Brandozz

Anketa

Jak jste na tom se Zdeňkem Pohlreichem a jeho recepty?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

20.10. - Mezinárodní den kuchařů

Mezinárodní den kuchařů nemá dlouhou historii; před dvěma lety dala k jeho vzniku podnět myšlenka pana Dr. Billa Gallaghera, Honourary Life Presidenta of WACS, celosvětové Asociace, která sdružuje 96 členských států, mimo jiné i Českou republiku. Nyní se slaví po celém světě ve většině členských států WACS.

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno s písmen abecedy