Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát z ledového salátu

10 minut(y)+ doba vychlazení
Náročnost 1

Rychlý, chutný svačinový salát ochucený majonézovou zálivkou, servírovaný vychlazený.
1/2 hlávkyledového salátu
1 svazekředkviček
10 kscherry rajčátek
4 ksvejce uvařená natvrdo
pepř
sůl
Na zálivku:
1 kelímekbíloho jogurtu
6 lžicmajonézy
1 lžíceplnotučné hořčice
2 ksstroužky česneku

1. Salát nadrobno pokrájíme, přidáme na tenká kolečka nakrájené ředkvičky, na čtvrtky cherry rajčata a na kostičky vejce
2. Zeleninu osolíme, opepříme a důkladně vše promícháme
3. Salát zalijeme zálivkou z výše uvedených surovin a necháme vychladit.

Doporučení:
Tento salát podáváme s pečivem nebo i samotný.

Poznámka:
Autor receptu: Dalibor Marounek


Fotogalerie

Podívejte se také na

reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip

Brandozz

Anketa

Váš nejoblíbenější letní drink?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

12.9. - 14.9. Vinobraní (většinou druhý týden v září)

Vinobraní, to jsou tradiční podzimní slavnosti vína. Zážitky si z těchto oslav odnášejí děti i dospělí. Dětská zábava v podobě různých atrakcí a stánků se sladkostmi, pro dospělé je lákadlem dobré víno a burčák. Pro většinu vinařů vinobraní zahajuje tu nejkrásnější část práce ve vinohradu – sběr hroznů, lisování, burčák – a práce skončí v listopadu, kdy většina vín projde prvními degustacemi a ochutnávkami.

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy