Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát z ledového salátu

10 minut(y)+ doba vychlazení
Náročnost 1

Rychlý, chutný svačinový salát ochucený majonézovou zálivkou, servírovaný vychlazený.
1/2 hlávkyledového salátu
1 svazekředkviček
10 kscherry rajčátek
4 ksvejce uvařená natvrdo
pepř
sůl
Na zálivku:
1 kelímekbíloho jogurtu
6 lžicmajonézy
1 lžíceplnotučné hořčice
2 ksstroužky česneku

1. Salát nadrobno pokrájíme, přidáme na tenká kolečka nakrájené ředkvičky, na čtvrtky cherry rajčata a na kostičky vejce
2. Zeleninu osolíme, opepříme a důkladně vše promícháme
3. Salát zalijeme zálivkou z výše uvedených surovin a necháme vychladit.

Doporučení:
Tento salát podáváme s pečivem nebo i samotný.

Poznámka:
Autor receptu: Dalibor Marounek


Fotogalerie

Podívejte se také na

reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip

Brandozz

Anketa

Váš nejoblíbenější letní drink?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

15.8. - 30.11 Povolená doba prodeje burčáku

Mok má být zlatookrové barvy, nepříliš světlý ani tmavě hnědý. Při ochutnávání, kdy jej „poválíme" po jazyku a patře pocítíme typickou chuť i vůni (buket).

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy