Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Marináda s medem na grilovaná žebra

10 minut(y)
Náročnost 1

Na pečená žebra s medem skvělá marináda.
3 lžícemedu
2 lžíceoleje
1 lžícesójové omáčky
1 lžičkaworcesterové omáčky
2 lžičkygrilovacího koření nebo koření na grilovaná žebra
1 lžičkukremžské hořčice
2 lžičkypepře nebo pepřového koření
1 lžičkasoli
5 ksstroužků česneku
1 kspomeranče

1. V misce rozmícháme tři vrchovaté polévkové lžíce medu, šťávu z jednoho pomeranče a přidáme pět rozmačkaných stroužků česneku
2. Do směsi přidáme olej, kávovou lžičku kremžské hořčice, sojovou a worchester omáčkou, osolíme, opepříme
3. Nakonec přidáme grilovací koření a vše znovu dobře promícháme.


Fotogalerie


reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip

Brandozz

Anketa

Kde nejraději hledáte inspiraci na vaření?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

24.12. - Vánoce

Mezi vzpomínkami z dětství, které se každému vybavují, jsou vzpomínky na Vánoce. Jsou milé sluchu i zraku, plné vůně a chutí, které nás provázejí po celý život. Rodinné teplo vánoc milujeme snad všichni, snad vyjma těch, co ho bohužel nepoznali.

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno s písmen abecedy