Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Marináda s medem na grilovaná žebra

10 minut(y)
Náročnost 1

Na pečená žebra skvělá sladko-pikantní marináda, ochucená kromě jiného medem, worcesterskou omáčkou, česnekem a grilovacím kořením.
3 lžícemedu
2 lžíceoleje
1 lžícesójové omáčky
1 lžičkaworcesterové omáčky
2 lžičkygrilovacího koření nebo koření na grilovaná žebra
1 lžičkukremžské hořčice
2 lžičkypepře nebo pepřového koření
1 lžičkasoli
5 ksstroužků česneku
1 kspomeranče

1. V misce rozmícháme tři vrchovaté polévkové lžíce medu, šťávu z jednoho pomeranče a přidáme pět rozmačkaných stroužků česneku
2. Do směsi přidáme olej, kávovou lžičku kremžské hořčice, sojovou a worchester omáčkou, osolíme, opepříme
3. Nakonec přidáme grilovací koření a vše znovu dobře promícháme.


Fotogalerie


reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip e-shopu

Anketa

Co vy a detoxikace organismu?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

14.2. - Svatý Valentýn

Den svatého Valentýna je podle anglosaské tradice oslavou lásky a zamilovanosti. V tento den si všichni, kdo chtějí oslavit lásku, dávají malým dárkem nebo alespoň přáníčkem najevo svou náklonnost ...

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy