Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Marináda s medem na grilovaná žebra


Na pečená žebra s medem skvělá marináda.
3 lžícemedu
2 lžíceoleje
1 lžícesójové omáčky
1 lžičkaworcesterové omáčky
2 lžičkygrilovacího koření nebo koření na grilovaná žebra
1 lžičkukremžské hořčice
2 lžičkypepře nebo pepřového koření
1 lžičkasoli
5 ksstroužků česneku
1 kspomeranče

1. V misce rozmícháme tři vrchovaté polévkové lžíce medu, šťávu z jednoho pomeranče a přidáme pět rozmačkaných stroužků česneku
2. Do směsi přidáme olej, kávovou lžičku kremžské hořčice, sojovou a worchester omáčkou, osolíme, opepříme
3. Nakonec přidáme grilovací koření a vše znovu dobře promícháme.


Fotogalerie


reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip

Brandozz

Anketa

Jak jste na tom s Láďou Hruškou a jeho recepty?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

2.8. - Porcinkule

Porcinkule (také porciunkule) je tradiční pouť konaná první srpnový víkend v některých českých městech, jejichž historie je spjatá s františkánským řádem.

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno s písmen abecedy