REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Studené nealkoholické nápoje


Jahodovo-čokoládový koktejl

Čokoláda rozmixovaná v mléce smíchaném s rozmačkanými jahodami a cukrem.

Jahodový „Milkshake“

Smetanový nápoj z rozmixovaných jahod, smetany, mléka a vanilkové nebo jahodové zmrzliny.

Jahodový cobbler

Ledový nápoj z jahodové a citrónové šťávy doplněný vanilkovým sirupem, zdobený jahodami se šlehačkou.

Jahodový cukrový sirup

Jahodový sirup cukrový určený pro přípravu mnoha míchaných nápojů.

Jahodový jogurtový nápoj

Hustý nápoj z bílého jogurtu, mléka a jahod, vhodný jako svačinka či přesnidávka.

Jahodový koktejl II.

Osvěžující mléčný koktejl z jahod, mléka, vanilkové zmrzliny a šlehačky.

Jahodový krém

Nealkoholický smetanový krém z rozšlehaných jahod, smetany, mléka, kostek ledu a ananasového džusu.

Jahodový kysel

Kysel je tradiční nápoj původem z Ruska.

Jahodový ledový čaj

Uvařený jahodový čaj, vychlazený, servírovaný s kostkami ledu, snítky máty a kousky jahod.

Jahodový ledový čaj s mátou

Čerstvě uvařený zelený, černý nebo přímo jahodový čaj, vychlazený, servírovaný rozmixovaný spolu s čerstvými jahodami, lístky máty a ledem, podává se doslazený jahodovým sirupem a ozdobený kolečky citrónu a snítky máty.

Jahodový nápoj

Jogurtový nápoj se zmrzlinou

Jahodový shake

Osvěžující mléčný nápoj s chutí a vůní po jahodách. Připravuje se z perlivé vody, zakysané smetany, cukru, citronové šťávy a samozřejmě také jahod.

Jahodový sirup

Sladký sirup z jahod, cukru a kyseliny citrónové.

Jahodový sirup II.

Sladký sirup z jahodové šťávy, cukru a kyseliny citronové.

Jahodový sirup s brusinkami

Tento sirup rádi využijeme na podzim, až přijdou první chřipky.

Jahodový zmrzlinový střik

Osvěžující nápoj z kopečku jahodové zmrzliny, sody nebo minerálky, mléka a sirupu.

Jahody v ledu

Jahody zamražené přes noc v lednici, rozmixované s mátou, hřebíčkem, cukrem a vodou.

Jemné smoothie z manga a Alpro kokosového nápoje

Osvěžující mléčný nápoj vhodný nejen pro letní dny, ale také k posílení a vyčištění organismu. Připravuje se ze zamrazených kostek manga rozmixovaných spolu s dalšími ingrdeincemi do smetanového smoothie.

Jeřabinový mošt

Přírodní vylisovaná nevařená šťáva z jeřabin bez přídavku řepného cukru a bez veškerých konzervačních prostředků.

Jogging

Nealkoholický nápoj se zmrzlinou.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy