REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Fizz pin orangeade

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Moktejl z limetkové šťávy, cukrového sirupu, pomerančového džusu a grenadiny.


Ingredience:
Rozpis na 1 nápoj:
(1díl – 2 cl)
1,5 dílulimetkové šťávy
1,5 dílucukrového sirupu
1/3 dílugrenadiny
4 dílypomerančového džusu
kostky ledu
šejkr
barové sítko
slámka
plátek citrónu
višeň na ozdobu
vysoká sklenice o větším obsahu 230-280 g

Postup:

1. Šejkr do poloviny naplníme ledem
2. Nalijeme citrónovou šťávu, pomerančový džus, grenadinu a cukrový sirup
3. Důkladně protřepeme a pak přecedíme do vysoké sklenice plné ledu
4. Zdobíme plátkem citrónu a višní, podáváme se slámkou.

Doporučení:

Příprava cukrového sirupu viz.: Cukrový sirup bez příchuti.

Poznámka:

Grenadina – Červený sirup z granátových jablek.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy