REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

džusy, mošty, šťávy

100 % melounový džus

Vodní meloun rozmixovaný, dochucený javorovým sirupem.

Borůvkový nápoj

Šťáva z povařených borůvek přecezená a smíchaná s cukrem, skořicí a hřebíčkem.

Citronová šťáva

Přírodní nekonzervovaná šťáva z citrónů.

Dýňový džus

V domácích podmínkách vyrobený džus z dýně, vody, sirupu a vitacitu (tanga).

Džus z mrkve

Doma vyrobený džus z uvařené mrkve, citronového sirupu, cukru a kyseliny citrónové.

Hopsinková šťáva

Chutná šťáva z plodů bezu, cukru a koření.

Hroznová šťáva

Lahodná šťáva z hroznů vinné révy a dalších ingrediencí.

Hroznový džus

Rozmixovaná jablka s hroznovým vínem, dochucená šťávou z limetky a třtinovým cukrem.

Jablečný mošt

Doma vyrobený mošt z vyzrálých, nejlépe pozdnějších druhů jablek.

Jablečný mošt II.

Jedna z variant přípravy chutného jablečného moštu.

Jeřabinový mošt

Přírodní vylisovaná nevařená šťáva z jeřabin bez přídavku řepného cukru a bez veškerých konzervačních prostředků.

Karotkový džus

Protlak z karotky smíchaný s vodou, cukrem a kyselinou citrónovou.

Mandarinkový džus

Domácí džus z mandarinek, cukru, vody a kyseliny citronové.

Mrkvová šťáva

Šťáva z mrkve namíchaná s ledem, citrónem a celerem.

Podzimní džus

Výborný domácí džus z mrkve a citrónů.

Pomerančový džus

V domácích podmínkách připravený džus z pomerančů, vody a kyseliny citrónové.

Pomerančový džus II.

Uvařené a pak rozmixované pomeranče s mrkví, smíchané s cukerným roztokem.

Pomerančový džus III.

Povařené pomeranče, rozmixované spolu s cukrem.

Rajčatová šťáva

Šťáva z rozvařených rajčat, sterilovaná.

Ranní papájový džus

Dužnina papáje smíchaná s lajmovou (citrónovou) šťávou a medem nebo cukrem.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy