REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hopsinková šťáva

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Chutná šťáva z plodů bezu, cukru a koření.


Ingredience:
2,5 kgodstopkovaných bezinek
800 gcukru krystal
2 kshřebíčku
1 kscelé skořice
kousek vanilky

Postup:

1. Plody vylisujeme na mlýnku na šťávu
2. Ke šťávě přidáme vanilku, hřebíček, skořici a vaříme asi 15 minut
3. Poté přimícháme cukr a svaříme dalších 15 minut
4. Necháme vychladnout a stočíme do čistých sklenic
5. Uchováváme v chladu a temnu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy