REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

džusy, mošty, šťávy

Rajčatová šťáva

Šťáva z rozvařených rajčat, sterilovaná.

Ranní papájový džus

Dužnina papáje smíchaná s lajmovou (citrónovou) šťávou a medem nebo cukrem.

Rebarborová šťáva

Šťáva ze svařené rebarbory, zázvoru, pomerančové šťávy a kůry, skvělá zředěná vodou jako zdravá limonáda, nebo je vhodná na dochucení různých pohárů, moučníků apod.

Rybízový mošt

Doma připravený mošt z plodů černého rybízu.

Šťáva z dřínků a cukrového rozvaru

Šťávu z dřínků a cukrového rozvaru můžeme použít na dochucení omáček, ale je především léčivá, pomáhá proti horečce či při problémech se zažíváním.

Višňový džus

Sladký džus z višní a cukru, který je nejlepší naředěný 1:1 se sodou.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy