REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rajčatová šťáva

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Šťáva z rozvařených rajčat, sterilovaná.


Ingredience:
Na 1 l rajčatové šťávy:
rajčata
1 lžičkasoli
1 lžícecukru

Postup:

1. Rajčata rozvaříme a propasírujeme přes síto
2. Na 1 l šťávy přidáme lžičku soli a lžíci cukru, promícháme a v kameninové nádobě nebo smaltové nádobě zahřejeme na 90 °C, po cca 5 minutách horkou šťávu nalijeme do sklenic
3. Sterilujeme 20 minut při teplotě 95 °C.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy