REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ranní papájový džus

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dužnina papáje smíchaná s lajmovou (citrónovou) šťávou a medem nebo cukrem.


Ingredience:
1 kspapáje
1 ksmenšího lajmu (citrónu)
med nebo cukr

Postup:

1. Dužninu papáje vydlabeme, odstraníme semena
2. Přidáme lajmovou nebo citrónovou šťávu, dle chuti osladíme a protřepeme
3. Ihned podáváme ve vychlazených sklenicích s pocukrovaným okrajem tzv. cukrovou krustou.

Doporučení:

Cukrovou krustu připravíme tak, že okraj sklenice z obou stran potřeme citrónovou šťávou a pak ji položíme do misky s cukrem.

Poznámka:

Lajm je menší kyselý citrus podobný citrónu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy