REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomerančový džus II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Uvařené a pak rozmixované pomeranče s mrkví, smíchané s cukerným roztokem.


Ingredience:
2 ksvětší pomeranče
1/2 kgmrkve
1 kgcukru
50 gkyseliny citrónové
9 lvody

Postup:

1. Očištěnou mrkev a omyté pomeranče i s kůrou pokrájíme, pak je uvaříme doměkka v 1 l vody a rozmixujeme
2. Připravíme si cukrový roztok z 8 l vody a 1 kg cukru, přidáme do něj rozmixované pomeranče s mrkví a kyselinou citrónovou
3. Rozmícháme, stočíme do lahví nebo sklenic a uložíme v chladu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy