REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hroznová šťáva

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Lahodná šťáva z hroznů vinné révy a dalších ingrediencí.


Ingredience:
Rozpis na 2 láhve:
1 kgbílého hroznového vína
150 gkrystalového cukru
200 mlvody

Postup:

1. Do hrnce nalijeme 200 ml vody, přisypeme krystalový cukr a vaříme tak dlouho, dokud se cukr nerozpustí, (trvá to asi 15 minut) sirup pak necháme vychladnout
2. Hroznové víno omyjeme, bobule otrháme a v odšťavňovači vylisujeme
3. Hroznovou šťávu dosladíme připraveným sirupem a dáme vychladit.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy