REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hroznový džus

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rozmixovaná jablka s hroznovým vínem, dochucená šťávou z limetky a třtinovým cukrem.


Ingredience:
100 grůžového hroznového vína
2 kszelených jeblek
1 lžičkašťávy z limetky
špetka třtinového cukru
několik kostek ledu

Postup:

1. Omytá jablka oloupeme a vykrájíme jadřince
2. Omyté hrozny vypeckujeme
3. Jablka s hrozny rozmixujte a nalijeme do sklenice s několika kostkami ledu
4. Přidáme šťávu z limetky a třtinový cukr a nápoj důkladně promícháme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy