Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

mléčné výrobky


“Caprese” na sladký způsob

Strouhaný kokos, sladká a zakysaná smetana s plátky želatiny a cukrem. Vše vychlazené v lednici, podávané s ovocem a zdobené bylinkami.

Ananasový pudink

Pudink připravený ze sekaného ananasu, vajec, cukru, smetany …

Banánový pudink

Ochucený pudink s chutí po banánech.

Créme fraiche

Créme fraiche je zakysaný mléčný výrobek z Francie. Dá se koupit, nebo si ho doma můžete vyrobit sami.

Čokoládovo-oříškový krém

Sladký krém vhodný na potření pečiva, skvělá sladká svačinka. Další z receptů Ládi Hrušky.

Čokoládový pudink

Čokoládová lahoda pro malé i velké mlsouny.

Čokoládový pudink II.

Pudink z kakaa, vajec, smetany a instantní kávy.

Čokoládový pudink IV.

Jedna z variant přípravy chutného pudinku. Tentokrát s čokoládovou příchutí.

Domácí „Pribiňáček“

V domácích podmínkách připravený smetanový pribiňáček.

Domácí jogurt

V domácích podmínkách vyrobený bílý jogurt.

Domácí jogurt podle Ládi Hrušky

Recept doporučený na obrazovce TV Nova Láďou Hruškou na domácí jogurt.

Domácí jogurt s jahodami

V domácích podmínkách vyrobený bílý jogurt z mléka a živého jogurtu, nakonec ochucený cukrem a jahodami.

Domácí pacholíček s banánem

Pacholíček vyrobený doma chutná skvěle, děti ho milují stejně, jako originál!

Domácí pribiňáček s jahodovým pyré

Doma umíchaný pribiňáček servírovaný jako pohár, navrstvený do sklenic spolu s jahodami rozšlehanými ručním ponorným mixérem a dochucenými moučkovým cukrem.

Domácí pribiňák podle Ládi Hrušky

Podle receptu Ládi Hrušky si doma můžete vyrobit domácího “pribiňáka”, kdy vás jedna porce vyjde na pár korun.

Domácí salko

Podle tohoto receptu vyrobené domácí salko je chuťově téměř k nerozeznání od klasického kupovaného salka.

Domácí termix jahodový

Termix připravený z měkkého tvarohu, mléka, jahodového pudinkového prášku, cukru a čerstvých jahod.

Domácí vanilkový pudink

Pudink vyrobený ze smetany, vaječných žloutků, cukru vanilky a škrobu, po ztuhnutí ozdobený ovocem.

Dvoubarevný hřích

Domácí pribináček s čokoládovou pěnou je ideálním dezertem, pokud máte právě nedostatek času. Dobře vychlazený se ale hodí i pro návštěvu.

Flameri s tvarohem a ovocem

Tento recept patří do kategorie pudinků, servíruje se ztuhlý, většinou přelitý nějakou sladkou šťávou a ozdobený ovocem.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.