REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Créme fraiche

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Créme fraiche je zakysaný mléčný výrobek z Francie. Dá se koupit, nebo si ho doma můžete vyrobit sami.


Ingredience:
1 dílzakysané smetany
1 dílšlehačky

Postup:

1. Šlehačku smícháme se smetanou, tekutinu pak přelijeme do čisté sklenice
2. Necháme na teplém místě 1-2 dny odležet, aby nám krém zhoustl, pak ho dáme do lednice
3. Krém uchováváme v lednici v uzavřené nádobě.

Doporučení:

Před vlastním použitím je dobré krém našlehat.

Poznámka:

V lednici, v uzavřené nádobě, krém vydrží až týden.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy