Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

“Caprese” na sladký způsob

Strouhaný kokos, sladká a zakysaná smetana s plátky želatiny a cukrem. Vše vychlazené v lednici, podávané s ovocem a zdobené bylinkami.

Créme fraiche

Créme fraiche je zakysaný mléčný výrobek z Francie. Dá se koupit, nebo si ho doma můžete vyrobit sami.

Čokoládovo-oříškový krém

Sladký krém vhodný na potření pečiva, skvělá sladká svačinka. Další z receptů Ládi Hrušky.

Domácí salko

Podle tohoto receptu vyrobené domácí salko je chuťově téměř k nerozeznání od klasického kupovaného salka.

Dvoubarevný hřích

Domácí pribináček s čokoládovou pěnou je ideálním dezertem, pokud máte právě nedostatek času. Dobře vychlazený se ale hodí i pro návštěvu.

Ovocný jogurt

Osvěžující svačinka nebo část zdravé snídaně.

Šlehaný tvaroh

Vyšlehaný tvaroh vhodný servírovaný jen tak s ovocem, nebo základ mnoha dalších tvarohových pokrmů.

Tvarohový desert jako termix

Levný a přitom chutný tvarohový dezert, který chutná podobně jako termix. Další z inspirací reportéra Ládi Hrušky.

Výroba domácího tvarohu

V domácích podmínkách vyrobený tvaroh z kysaného mléka, které se zahřeje a pak nechá překapat přes plátýnko.

Výroba domácího tvarohu II.

Vyrobte si pravý domácí tvaroh, který je skvělý jen tak, nebo dochucený například bylinkami a podobně.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.