ostatní
“Caprese” na sladký způsob
Strouhaný kokos, sladká a zakysaná smetana s plátky želatiny a cukrem. Vše vychlazené v lednici, podávané s ovocem a zdobené bylinkami.
Créme fraiche
Créme fraiche je zakysaný mléčný výrobek z Francie. Dá se koupit, nebo si ho doma můžete vyrobit sami.
Čokoládovo-oříškový krém
Sladký krém vhodný na potření pečiva, skvělá sladká svačinka. Další z receptů Ládi Hrušky.
Domácí salko
Podle tohoto receptu vyrobené domácí salko je chuťově téměř k nerozeznání od klasického kupovaného salka.
Dvoubarevný hřích
Domácí pribináček s čokoládovou pěnou je ideálním dezertem, pokud máte právě nedostatek času. Dobře vychlazený se ale hodí i pro návštěvu.
Ovocný jogurt
Osvěžující svačinka nebo část zdravé snídaně.
Šlehaný tvaroh
Vyšlehaný tvaroh vhodný servírovaný jen tak s ovocem, nebo základ mnoha dalších tvarohových pokrmů.
Tvarohový desert jako termix
Levný a přitom chutný tvarohový dezert, který chutná podobně jako termix. Další z inspirací reportéra TV Nova Ládi Hrušky.
Výroba domácího tvarohu
V domácích podmínkách vyrobený tvaroh z kysaného mléka, které se zahřeje a pak nechá překapat přes plátýnko.
Výroba domácího tvarohu II.
Vyrobte si pravý domácí tvaroh, který je skvělý jen tak, nebo dochucený například bylinkami a podobně.
reklama