REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

smažené

Pařížské řízky

Naklepané telecí řízky usmažené na oleji obalené v těstíčku z hladké mouky, oleje, mléka, vejce a soli, servírované ozdobené dílky citrónu.

Pařížský telecí řízek

Minutka z telecího masa. V těstíčku obalené plátky telecí kýty.

Plněné smažené telecí řízky

Telecí steaky plněné sýrem a šunkou, obalené v trojobalu.

Plněné telecí řízečky

Opečené telecí řízečky plněné směsí ze žampionů, šunky a sýra, obalené v trojobalu, usmažené dozlatova.

Smažené telecí hrudí

Povařené telecí hrudí, rozporcované na porce a osmažené v trojobalu.

Smažené telecí řízky v ochucené strouhance

Řízky obalené v mouce, vejcích a ochucené strouhance, smažené dozlatova.

Smažený telecí řízek

V trojobalu obalené plátky telecí kýty, osmažené v oleji.

Smažený telecí řízek OSSEGG PRAHA, tzv. Vídeňák

Vyzkoušejte skvělý smažený telecí řízek OSSEGG PRAHA, tzv. Vídeňák, od šéfkuchaře Lukáše Holého z pivovarské restaurace OSSEGG.

Smažený telecí řízek v sýrovém těstíčku

Naklepané telecí řízky osolené a opepřené, pak ponořené v těstíčku z mléka, vajec, hladké mouky a nastrouhaného tvrdého sýra, poté smažené ve vyšší vrstvě oleje, z obou stran hezky dorůžova.

Telecí karbanátky

Mleté telecí plecko smíchané z dalšími ingrediencemi a usmažené dozlatova ve tvaru karbanátků.

Telecí karbanátky s hříbky

Mleté telecí plecko promíchané s podušenými hříbky a dalšími ingrediencemi, usmažené dozlatova ve tvaru menších karbanátků.

Telecí řízek se sýrem

Naklepané telecí řízky, potřené olejem a posypané nastrouhaným sýrem, namáčené v řidším těstíčku z vajec a hladké mouky, usmažené ve vyšší vrstvě oleje.

Telecí řízky v křenovém obalu se salátem

Maso potřené křenem, obalené ve vejcích a strouhance, usmažené dozlatova, podávané se zeleným salátem s bylinkovou zálivkou.

V troubě dopékané telecí řízky

Jemné telecí řízečky obalené v klasickém trojobalu. Osmažené na sádle a pak s kouskem másla pozvolna dopékané v troubě.

Vídeňský řízek

Pravý vídeňský řízek má být podle tradice z telecího masa a obří, přes celý talíř!

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy