REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

smažené

Pařížské řízky

Naklepané telecí řízky usmažené na oleji obalené v těstíčku z hladké mouky, oleje, mléka, vejce a soli, servírované ozdobené dílky citrónu.

Pařížský telecí řízek

Minutka z telecího masa. V těstíčku obalené plátky telecí kýty.

Plněné smažené telecí řízky

Telecí steaky plněné sýrem a šunkou, obalené v trojobalu.

Plněné telecí řízečky

Opečené telecí řízečky plněné směsí ze žampionů, šunky a sýra, obalené v trojobalu, usmažené dozlatova.

Smažené telecí hrudí

Povařené telecí hrudí, rozporcované na porce a osmažené v trojobalu.

Smažené telecí řízky v ochucené strouhance

Řízky obalené v mouce, vejcích a ochucené strouhance, smažené dozlatova.

Smažený telecí řízek

V trojobalu obalené plátky telecí kýty, osmažené v oleji.

Smažený telecí řízek OSSEGG PRAHA, tzv. Vídeňák

Vyzkoušejte skvělý smažený telecí řízek OSSEGG PRAHA, tzv. Vídeňák, od šéfkuchaře Lukáše Holého z pivovarské restaurace OSSEGG.

Smažený telecí řízek v sýrovém těstíčku

Naklepané telecí řízky osolené a opepřené, pak ponořené v těstíčku z mléka, vajec, hladké mouky a nastrouhaného tvrdého sýra, poté smažené ve vyšší vrstvě oleje, z obou stran hezky dorůžova.

Telecí karbanátky

Mleté telecí plecko smíchané z dalšími ingrediencemi a usmažené dozlatova ve tvaru karbanátků.

Telecí karbanátky s hříbky

Mleté telecí plecko promíchané s podušenými hříbky a dalšími ingrediencemi, usmažené dozlatova ve tvaru menších karbanátků.

Telecí řízek se sýrem

Naklepané telecí řízky, potřené olejem a posypané nastrouhaným sýrem, namáčené v řidším těstíčku z vajec a hladké mouky, usmažené ve vyšší vrstvě oleje.

Telecí řízky v křenovém obalu se salátem

Maso potřené křenem, obalené ve vejcích a strouhance, usmažené dozlatova, podávané se zeleným salátem s bylinkovou zálivkou.

V troubě dopékané telecí řízky

Jemné telecí řízečky obalené v klasickém trojobalu. Osmažené na sádle a pak s kouskem másla pozvolna dopékané v troubě.

Vídeňský řízek

Pravý vídeňský řízek má být podle tradice z telecího masa a obří, přes celý talíř!

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.