smažené
Pařížské řízky
Naklepané telecí řízky usmažené na oleji obalené v těstíčku z hladké mouky, oleje, mléka, vejce a soli, servírované ozdobené dílky citrónu.
Pařížský telecí řízek
Minutka z telecího masa. V těstíčku obalené plátky telecí kýty.
Plněné smažené telecí řízky
Telecí steaky plněné sýrem a šunkou, obalené v trojobalu.
Plněné telecí řízečky
Opečené telecí řízečky plněné směsí ze žampionů, šunky a sýra, obalené v trojobalu, usmažené dozlatova.
Smažené telecí hrudí
Povařené telecí hrudí, rozporcované na porce a osmažené v trojobalu.
Smažené telecí řízky v ochucené strouhance
Řízky obalené v mouce, vejcích a ochucené strouhance, smažené dozlatova.
Smažený telecí řízek
V trojobalu obalené plátky telecí kýty, osmažené v oleji.
Smažený telecí řízek OSSEGG PRAHA, tzv. Vídeňák
Vyzkoušejte skvělý smažený telecí řízek OSSEGG PRAHA, tzv. Vídeňák, od šéfkuchaře Lukáše Holého z pivovarské restaurace OSSEGG.
Smažený telecí řízek v sýrovém těstíčku
Naklepané telecí řízky osolené a opepřené, pak ponořené v těstíčku z mléka, vajec, hladké mouky a nastrouhaného tvrdého sýra, poté smažené ve vyšší vrstvě oleje, z obou stran hezky dorůžova.
Telecí karbanátky
Mleté telecí plecko smíchané z dalšími ingrediencemi a usmažené dozlatova ve tvaru karbanátků.
Telecí karbanátky s hříbky
Mleté telecí plecko promíchané s podušenými hříbky a dalšími ingrediencemi, usmažené dozlatova ve tvaru menších karbanátků.
Telecí řízek se sýrem
Naklepané telecí řízky, potřené olejem a posypané nastrouhaným sýrem, namáčené v řidším těstíčku z vajec a hladké mouky, usmažené ve vyšší vrstvě oleje.
Telecí řízky v křenovém obalu se salátem
Maso potřené křenem, obalené ve vejcích a strouhance, usmažené dozlatova, podávané se zeleným salátem s bylinkovou zálivkou.
V troubě dopékané telecí řízky
Jemné telecí řízečky obalené v klasickém trojobalu. Osmažené na sádle a pak s kouskem másla pozvolna dopékané v troubě.
Vídeňský řízek
Pravý vídeňský řízek má být podle tradice z telecího masa a obří, přes celý talíř!
reklama