REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

srnec, jelen

Srnčí zvěřina na černo

Kostky ze srnčího masa (plecko, krk, žebra) opečené a pak podušené spolu se zeleninou.

Srnčí žebírka se žampióny

Úprava naloženého srnčího hřbetu restováním.

Zvěřina s ovocnou omáčkou

Ochucené srnčí maso upečené doměkka, podávané s nevařenou omáčkou z brusinek, zavařeniny, vína a dalších ingrediencí.

Zvěřinové medailónky

Z dobře odblaněného hřbetu srnce, jelena nebo daňka připravené malé řízečky, pozvolna opečené na oleji, servírované s bylinkovým máslem, kolečky citrónu a petrželkou.

Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami

Minutkově připravený srnčí hřbet, ochucený kořením a bylinkami, zprudka opečený na pánvi, pak chvíli pečený v troubě, servírovaný nakrájený na plátky podlitý omáčkou z výpeku.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy