REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Selská husí krev

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na cibulovém základě podušená husí krev, nastavená vejci.


Ingredience:
500 ghusí krve
150 gčerstvého tvarohu
100 gslaniny
2 kscibule
1 ksstroužku česneku
mletý pepř
majoránka
sůl

Postup:

1. Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme ji na slanině nakrájené na kostečky spolu s čerstvým tvarohem
2. Přidáme umletou čerstvou husí krev, mletý pepř, majoránku, stroužek česneku utřený se solí a za stálého míchání krev dusíme, dokud nezhnědne
3. Nakonec do ní vmícháme vejce.

Doporučení:

Servírujeme se strouhaným křenem a chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy