Vaříme, pečeme, smažíme …
Jak špikujeme maso? Co jsou to fondue, víte jak na ně? Luštěniny v kuchyni, zavařování v mikrovlnné troubě … Příprava nákypů? Ano, i to najdete v této kapitole.
Bramborová kaše, rady a tipy
Fondue
Grilování
Jak na špikování masa
Jak vyklápíme bábovku
Jak zbavíme lilky nahořklé chuti
Kdy je ideální čas na vánoční cukroví? Jak napravit sražený máslový krém? Tipy, jak urychlit změknutí cukroví…
Knedle
Lůj v kuchyni
Luštěniny v kuchyni
Máme rádi bramboráky
Moučníky, rady a tipy
Nákypy, rady a tipy
Opékání jitrnic – jak zabránit jejich praskání
Palačinky
Příprava krupicové kaše
Připravujeme hranolky
Rady na přípavu pokrmů v římském hrnci
Rychle uvařené brambory
Řízky
- 1
- 2
- Následující
reklama