REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jak na špikování masa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zajímavá vychytávka, která ze špikování masa udělá jednoduchou prácičku.


Pokud chcete nějaké maso rychle a hlavně jednoduše prošpikovat, nakrájejte špek nebo slaninu na hubené hranolky, které dáte na 2-3 hodiny do mražáku. Vzniklé mražené jehly krásně vpravíte do masa.

Maso pak špikujeme pomocí dlouhého tenkého nože, který zapíchneme do masa, mírně nadzvednete rukojeť a v místě, kde se vám utvoří prostor vpravíte zmrazený špek. Podobně lze postupovat, poud chcete maso propasírovat zeleninou. Vřele doporučujeme například zeleninou (mrkev, petržel …) propíchat krůtu určenou na grilování.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy