Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Slepice v nudlích

240 minut(y)
Náročnost 2

Menší slepice uvařená spolu s kořenovou zeleninou a kořením, s vložkou nudlí.
1 ksmenší slepice
4 kszrnka nového koření
2 kszrnka černého pepře
1 ksrajčete
120 gkořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
50 gcibule
40 gpolévkových nudlí
voda
sůl

1. Očištěnou slepici povaříme v osolené vodě do poloměkka, pak odstraníme kůži i kosti a maso nakrájíme na kostky
2. Do polévky přidáme očištěnou kořenovou zeleninu pokrájenou na kolečka, cibuli, koření a společně se slepičím masem vaříme doměkka
3. Nudle uvaříme ve slané vodě zvlášť a přidáme je do hotové polévky, kam pokrájíme na kolečka i rajče.

Doporučení:
Polévku servírujeme s čerstvým pečivem.


Fotogalerie


reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip e-shopu

Anketa

Jakou svačinku dáváte do školy svým dětem nejčastěji?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

31.1. - 5.3. Masopust

Slavil se ve dnech předcházejících Popeleční středě, kterou začíná 40 denní půst před Velikonocemi. Protože datum Velikonoc je pohyblivé, byl pohyblivým svátkem i masopust.

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy