Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hermelínový salát


Salát se sýrem, salámem, vejcem, cibulí s okořeněnou majonézou.
Rozpis pro 2 osoby:
200 gHermelínu
100 gměkkého salámu
150 gmajonézy
3 ksvajíček
1 kscibule
bílý mletý pepř
sůl

1. Méně vyzrálý hermelín nakrájíme na menší kostičky
2. Vajíčka uvaříme, oloupeme a nakrájíme na menší kousky
3. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno,salám na nudličky
4. Vše vložíme do mísy, přidáme majonézu a promícháme
5. Salát dochutíme mletým pepřem, podle chuti solí a zlehka promícháme.

Doporučení:
Na salát používáme velkou mísu (porcelánovou, skleněnou nebo nerezovou), abychom mohli snadno a dobře salát promíchat.


Fotogalerie


reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip

Brandozz

Anketa

Zavařujete rádi, nebo jen z nutnosti?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

24.9. - 30.9. Svatováclavské slavnosti

Každoročně poslední sobotu v měsíci září se konají Svatováclavské slavnosti. Každým rokem se Svatováclavské slavnosti stávají tečkou za kulturními akcemi s letním sluncem ve znaku a startují podzimní společenskou sezónu, jejíž těžiště se přesouvá do tanečních, výstavních a divadelních sálů. Svatováclavské slavnosti se tak stávají příjemným zakončením léta.

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno s písmen abecedy