restované, grilované
Balkánský špíz
Rychlá pochoutka na gril.
Bílá klobása marinovaná v pivě
Jednoduchý recept na bílé klobásky upravené grilováním.
Bílá klobása naložená v pivě
Skvělý recept na bílou klobásu grilovanou na roštu nebo otevřeném ohništi.
Budapešťská uzenka
Do zářezů v klobáse vložené plátky slaniny, sýra a kolečka cibule, uzenina pak potřená olejem smíchaným s mletou paprikou a na grilu grilovaná.
Domácí opečená klobása
Směs mletého hovězího a vepřového masa, naplněná do střev.
Grilovaná klobása na ohni s domácím chlebem a vejmrdou
Položte si opravdu jednoduchou otázku: Jaké nejtypičtější jídlo se připravuje na grilu? Zcela jistě jste odpověděli „klobása“. Tato uzenina, která se nejčastěji podává s hořčicí a chlebem na každé pouti, sportovním zápase nebo koncertu, na gril prostě patří. Proto vám přinášíme netradiční recept na tuto pochutinu.
Grilované párečky se slaninou
Tenké párky zabalené do slaninové košilky, okořeněné rozmarýnu a grilované na roštu.
Grilované párky se sýrem
Liberecké párky podélně naříznuté do hloubky, vnitřek potřený směsi kečupu a hořčice, naplněné tvrdým sýrem, poprášené mletou pálivou paprikou, potřené olejem, zabalené do plátků anglické slaniny, připravené grilované na roštu grilu.
Grilované párky se sýrem a slaninou
Libové párečky obalené plátky sýra a anglické slaniny, grilované na roštu.
Grilované párky ve slaninové košilce
Na venkovním roštu grilu opečené tenké párky obalené v anglické slanině.
Grilovaní šneci z vinné klobásy s vůní rozmarýnu
Šneky umotané z vinné klobásy marinované v rozmarýnovo-citronové marinádě, grilované na dobře rozpáleném roštu grilu.
Hot dogy s karamelizovanou cibulkou a nakládaným zelím
Hot dog je velká věc. Vedou se spory, zda vznikl dříve v Chicagu či Frankfurtu. Nicméně faktem je, že jsou čím dál oblíbenější i v Česku a celkem suverénně nahradily původní párky v rohlíku. Výhodou hot dogu totiž je, že kromě párku a kečupu do něj můžete přidat i další ingredience – například zelí, červenou cibuli a ty správné bylinky.
Klobásky na jehle
Špízy připravené z bílých bavorských klobás, barevných paprik a debrecínských párečků.
Moravský uzenářský rožeň
Špízy připravené ze šunky, špekáčků, uzených vepřových kotlet, anglické slaniny a cibule.
Párky na jehle
Kousky párků se sýrem zabalené v anglické slanině, střídavě napíchané s rajčetem nebo okurkou na grilovací jehly, na grilu grilované.
Pikantní hot-dogy
Originální recept od Spaku na párky opečené na grilu podávané v houskách potřených hořčicí obložené listy rukoly a orestovanou cibulí spolu s jalapeño papričkami. Chuť hot-dogů podtrhuje ketchup Spak Master Jalapeño.
Pikantní klobásoví šneci
Dlouhé, hrubě mleté klobásky stočené do tvaru šneků, propíchnuté jehlami, doplněné o kousky jablek a cibule, grilované nejlépe na venkovním roštu.
Pikantní šunka na rožni
Špízy ze šunky, sýra, rajčat a mandarinek, potírané okořeněným olejem, grilované pod elektrickým vnitřním grilem, nebo na venkovním roštu grilu.
Pivní buřty na grilu – Pivouni
V pivě spolu s cibulí a česnekem naložené buřty připravené na grilu podle reportéra TV Nova Ládi Hrušky.
Špekáčkové špízy
Kolečka špekáčků a cibule napíchaná na grilovacích jehlách spolu s kostkami anglické slaniny a zelené papriky, grilované na grilu.
- 1
- 2
- Následující
reklama