restované, grilované
Balkánský špíz
Rychlá pochoutka na gril.
Bílá klobása marinovaná v pivě
Jednoduchý recept na bílé klobásky upravené grilováním.
Bílá klobása naložená v pivě
Skvělý recept na bílou klobásu grilovanou na roštu nebo otevřeném ohništi.
Budapešťská uzenka
Do zářezů v klobáse vložené plátky slaniny, sýra a kolečka cibule, uzenina pak potřená olejem smíchaným s mletou paprikou a na grilu grilovaná.
Domácí opečená klobása
Směs mletého hovězího a vepřového masa, naplněná do střev.
Grilované párečky se slaninou
Tenké párky zabalené do slaninové košilky, okořeněné rozmarýnu a grilované na roštu.
Grilované párky se sýrem
Liberecké párky podélně naříznuté do hloubky, vnitřek potřený směsi kečupu a hořčice, naplněné tvrdým sýrem, poprášené mletou pálivou paprikou, potřené olejem, zabalené do plátků anglické slaniny, připravené grilované na roštu grilu.
Grilované párky se sýrem a slaninou
Libové párečky obalené plátky sýra a anglické slaniny, grilované na roštu.
Grilované párky ve slaninové košilce
Na venkovním roštu grilu opečené tenké párky obalené v anglické slanině.
Hot dogy s karamelizovanou cibulkou a nakládaným zelím
Hot dog je velká věc. Vedou se spory, zda vznikl dříve v Chicagu či Frankfurtu. Nicméně faktem je, že jsou čím dál oblíbenější i v Česku a celkem suverénně nahradily původní párky v rohlíku. Výhodou hot dogu totiž je, že kromě párku a kečupu do něj můžete přidat i další ingredience – například zelí, červenou cibuli a ty správné bylinky.
Klobásky na jehle
Špízy připravené z bílých bavorských klobás, barevných paprik a debrecínských párečků.
Moravský uzenářský rožeň
Špízy připravené ze šunky, špekáčků, uzených vepřových kotlet, anglické slaniny a cibule.
Párky na jehle
Kousky párků se sýrem zabalené v anglické slanině, střídavě napíchané s rajčetem nebo okurkou na grilovací jehly, na grilu grilované.
Pikantní hot-dogy
Originální recept od Spaku na párky opečené na grilu podávané v houskách potřených hořčicí obložené listy rukoly a orestovanou cibulí spolu s jalapeño papričkami. Chuť hot-dogů podtrhuje ketchup Spak Master Jalapeño.
Pikantní klobásoví šneci
Dlouhé, hrubě mleté klobásky stočené do tvaru šneků, propíchnuté jehlami, doplněné o kousky jablek a cibule, grilované nejlépe na venkovním roštu.
Pikantní šunka na rožni
Špízy ze šunky, sýra, rajčat a mandarinek, potírané okořeněným olejem, grilované pod elektrickým vnitřním grilem, nebo na venkovním roštu grilu.
Pivní buřty na grilu – Pivouni
V pivě spolu s cibulí a česnekem naložené buřty připravené na grilu podle reportéra TV Nova Ládi Hrušky.
Špekáčkové špízy
Kolečka špekáčků a cibule napíchaná na grilovacích jehlách spolu s kostkami anglické slaniny a zelené papriky, grilované na grilu.
Špíz “Mexico”
Špízy připravené z nožek různých klobás nebo kabanosu, cibule a tvrdších rajčat.
Špízy z lunchmeatu
Špízy připravené z lunchmeatu, slaniny, papriky a rajčat, osolené a potřené olejem, grilované na grilu.
- 1
- 2
- Následující
reklama