REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Moravský uzenářský rožeň

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Špízy připravené ze šunky, špekáčků, uzených vepřových kotlet, anglické slaniny a cibule.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
300 guzených vepřových kotlet
300 gšpekáčků
300 gšunky
100 ganglické slaniny
100 gcibule
100 goleje
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Šunku nakrájíme na kostky, špekáčky na kolečka
2. Plátky vepřového masa z kotlet zabalíme do tenkých plátků anglické slaniny, pokrájíme je na menší části
3. Připravená masa napichujeme na jehlu a prokládáme kolečky cibule
4. Porce na všech čtyřech jehlách pak osolíme a dochutíme pepřem
5. Opékáme zvolna ze všech stran v oleji.

Doporučení:

Jako přílohu servírujeme opečené brambory a zeleninový salát.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy