REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilované párky se sýrem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Liberecké párky podélně naříznuté do hloubky, vnitřek potřený směsi kečupu a hořčice, naplněné tvrdým sýrem, poprášené mletou pálivou paprikou, potřené olejem, zabalené do plátků anglické slaniny, připravené grilované na roštu grilu.


Ingredience:
8 ksplátků anglické slaniny
4 kslibereckých párků
150 gtvrdého sýra
1 lžíceoleje
4 lžičkyhořčice
4 lžičkykečupu
mletá pálivá paprika

Postup:

1. Tvrdý sýr si nakrájíme na čtyři stejné podélné plátky, hořčici s kečupem si společně promícháme
2. Liberecké párky podélně nařízneme hlubokými zářezy, vnitřek potřeme směsí kečupu s hořčicí a vložíme podélný plátek sýra
3. Poté párky potřeme olejem, lehce posypeme mletou pálivou paprikou, každý párek zabalíme do dvou plátků anglické slaniny a upevníme párátky
4. Zabalené párky grilujeme na rozehřátém grilu asi 7 minut, během grilování párky otáčíme
5. Grilované párky se sýrem podáváme ihned například s čerstvým chlebem a zeleninovým salátem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy