Liberecké párky podélně naříznuté do hloubky, vnitřek potřený směsi kečupu a hořčice, naplněné tvrdým sýrem, poprášené mletou pálivou paprikou, potřené olejem, zabalené do plátků anglické slaniny, připravené grilované na roštu grilu.
Ingredience:
8 ks | plátků anglické slaniny |
4 ks | libereckých párků |
150 g | tvrdého sýra |
1 lžíce | oleje |
4 lžičky | hořčice |
4 lžičky | kečupu |
mletá pálivá paprika |
Postup:
1. Tvrdý sýr si nakrájíme na čtyři stejné podélné plátky, hořčici s kečupem si společně promícháme
2. Liberecké párky podélně nařízneme hlubokými zářezy, vnitřek potřeme směsí kečupu s hořčicí a vložíme podélný plátek sýra
3. Poté párky potřeme olejem, lehce posypeme mletou pálivou paprikou, každý párek zabalíme do dvou plátků anglické slaniny a upevníme párátky
4. Zabalené párky grilujeme na rozehřátém grilu asi 7 minut, během grilování párky otáčíme
5. Grilované párky se sýrem podáváme ihned například s čerstvým chlebem a zeleninovým salátem.