REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pikantní klobásoví šneci

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dlouhé, hrubě mleté klobásky stočené do tvaru šneků, propíchnuté jehlami, doplněné o kousky jablek a cibule, grilované nejlépe na venkovním roštu.


Ingredience:
4 ksdlouhé, tenké, hrubě namleté klobásky
1 ksnakyslého jablka
1 ksstředně velké cibule
3 lžícedijonské hořčice
2 lžícesuchého bílého vína
2 lžícekečupu
2 lžičkysušeného hovězího vývaru
špetka cayenského pepře
sůl
grilovací jehly

Postup:

1. Hořčici smícháme s kečupem, vínem, hovězím vývarem, pepřem a solí, omáčku dáme do misky a později upotřebíme při grilování
2. Jablko oloupeme, rozčtvrtíme, po odstranění jadérek nakrájíme na malém proužky
3. Cibuli oloupeme a rozkrojíme na 12 dílků
4. Každou klobásu stočíme do tvaru šneka a nabodneme na dlouhou grilovací jehlu, do vzniklých mezer zasuneme proužky jablka a kousky cibule
5. Šneky grilujeme asi 6 minut po každé straně, během grilování několikrát potřeme připravenou omáčkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy