REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ochucená

Pistáciové máslo

Máslo vyšlehané s petrželkou, pistáciemi, parmazánem, šalotkou a nivou.

Račí máslo

Utlučené račí skořápky uškvařené spolu s máslem, vše překapané přes utěrku.

Ředkvičkové máslo

Změklé máslo smíchané se žervé nebo lučinou a nastrouhanými ředkvičkami, ochucené solí a pepřem.

Sardelové máslo

Dobře vyšlehaná jemná hladká hmota s chutí a vůní sardinek.

Sardinkové máslo

Sardinky rozmačkané vidličkou, promíchané s vyšlehaným máslem, ochucené citrónovou šťávou, worcestrovou omáčkou a solí.

Skořicové máslo

Další varianta na ochucené máslo. Skořicové máslo je skvělé jako příloha k moučným pokrmům, palačinkám, lívancům …

Vinné máslo

Našlehané máslo s vinnou redukcí ochucené nasekanou petrželkou a solí.

Vínové máslo

Máslo ochucené bílým vínem a cibulí.

Zázvorové máslo

Povolené máslo promíchané s nasekaným zázvorem, česnekem, šalotkou a bylinkami.

Zázvorové máslo II.

Máslo smíchané s koriandrem, zázvorem, kurkumou, mletým pepřem a solí.

Zelenkavé máslo

Polotovar k úpravě minutek.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy