REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pistáciové máslo

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Máslo vyšlehané s petrželkou, pistáciemi, parmazánem, šalotkou a nivou.


Ingredience:
250 gmásla
100 gnivy
80 gpistácií
2 ksšalotky
1/4 kssvazku petrželky
2 lžíceparmazánu
mořská sůl

Postup:

1. Do mísy dáme na drobno nasekané očištěné šalotky, pistácie i petrželku 2. Pak přidáme rozdrobenou nivu, změklé máslo, na jemno nastrouhaný parmazán a vše důkladně vyšleháme
3. Podle chuti dosolíme a ještě jednou vše prošleháme 4. Vyválíme váleček, zabalíme do alobalu a dáme do chladničky ztuhnout.

Doporučení:

Máslem můžeme dochut mleté maso.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy