REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ředkvičkové máslo

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Změklé máslo smíchané se žervé nebo lučinou a nastrouhanými ředkvičkami, ochucené solí a pepřem.


Ingredience:
150 gžervé nebo lučiny
150 gzměklého másla
1 svazekředkviček
pepř
sůl

Postup:

1. Důkladně očištěné ředkvičky nastrouháme na jemném struhadle, lehce je osolíme a necháme 15 minut stát, aby nám pustily vodu
2. Změklé máslo utřeme se žervé nebo lučinou dohladka, aby nezůstaly žádné hrudky, dochutíme solí a pepřem
3. Vodu z ředkviček slijeme a přimícháme do máslové hmoty.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy