REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Holešovický flamendr

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ostrá směs z vepřového masa a zeleniny.


Ingredience:
600 gvepřové kýty
350 gleča
150 gcibule
100 gkečupu
50 goleje
4 ksfeferonek
chilli koření
worcesterová omáčka
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji
2. Cibuli oloupeme, nakrájíme nahrubo a přidáme k masu, zakapeme worcesterovou omáčkou a osmahneme
3. Na konec přidáme kečup, lečo, feferonky, chilli a dodusíme doměkka.

Doporučení:

Podáváme s opečenými bramborami nebo rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy