Dělení a úprava masa
Jak se dělí maso hovězí, vepřové …rybí, které se hodí na guláš, které na steaky? Jak se upravuje maso hlemýžďí, želví, koňské? To vše a ještě více se dozvíte v této rubrice věnované především kuchyňské úpravě masa.
Dělení a úprava krůtího masa
Divoké husy a jejich úprava v kuchyni
Druhy hovězího masa
Druhy vepřového masa a jeho použití
Hadí maso
Holub hřivnáč, lov a následující přeměna v pochoutku
Hovězí abeceda: Víte jaké maso, je nejlepší na steak?
Hovězí maso na steaky, tzv. “ploché” steaky
Jak vykostit nutrii?
KAPR – usmrcení, zbavení šupin, kuchání a nakrájení na podkovy
Koňské maso, roztřídění a upotřebení
Kozí a kůzlečí maso, upotřebení v kuchyni
Krabi, Humři, Langusty
Králičí maso, stahování a dělení
Krevety, garnely a garnáti
Krokodýlí maso
Kuchařská úprava olihní
Lasturové pokrmy
O drůbeži a jejím zpracování v kuchyni
O hlemýždích obecně
- 1
- 2
- 3
- Následující
reklama