REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

divoká kachna, husa

Divoká kachna na víně

Vínem marinovaná kachna, upečená na másle a plátcích slaniny.

Divoká kachna na víně II.

V remosce dušené doměkka porce kachny spolu s kořenovou zeleninou, hořčicí, kečupem, brusinkovým kompotem, červeným vínem a kořením.

Divoká kachna pečená

Pečená kachna prošpikovaná slaninou, upravená na másle.

Husa divoká dušená na víně

V troubě dušená husa, naporcovaná a podávána se šťávou z výpeku.

Kachna divoká pečená

Jeden z mnoha receptů na chutně upečenou divokou kachničku.

Pečená divoká husa

Divoké husy upravujeme jenom mladé, protože staré husy jsou tuhé, i když je necháme uležet v mořidle.

Pečená kachna s jablky

Divoká kachna pečená s jablky.

Pečené divoké kachny

Mladé divoké kachny naplněné cibulí, šalvějí a jablky smíchanými s mandlemi a marcipánem, upečené na slanině doměkka.

Prsa divoké husy – pečená

Slaninou prošpikovaná prsa z divoké husy upečená pod pokličkou na slanině a cibuli.

Prsa z divoké kachny na meruňkách

Orestovaná prsíčka z kachny naložená v marinádě.

Sluky pečené, ochucené koňakem

Sluky opečené na másle, dopečené v troubě, zalité omáčkou z výpeku skládající se také z jedlých vnitřností sluk a koňaku.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy