REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

sýrové, se sýrem

Česnekové “Bake Rolls” se sýrem

Slané pečivo ve tvaru oválků ozdobené měkkým sýrem a bylinkami, podávané jako kanapky.

Giuncata s pancettou a balsamikem

Jednoduché, přitom luxusní slavnostní pohoštění. Můžeme servírovat jako studený předkrm nebo chuťovku k dobrému vínu. Jde o plátky pancetty naplněné sýrem giuncata fresca, chuťovky ještě servírované pokapané aceto balsamicem.

Hermelínové dortíky

Hermelínové trojúhelníčky plněné krémem z tvarohu, smetany, a jader vlašských ořechů, skvělé například jako součást studených mís.

Hermelínové jednohubky s hrozny

Další extra rychlé jednohubky z trojúhelníčků nebo kostek hermelínu ozdobených bobulemi tmavého hroznového vína.

Hermelínové trojhránky

Tyto vtipné jednohubky jsou velmi rychle připravené a k sežrání!

Chuťovky na eidamu s hroznovým vínem nebo angreštem

Kousky eidamu obložené čerstvým nebo kompotovaným angreštem, případně hrozny vína.

Chuťovky na eidamu s jahodami a žervé

Kostky eidamu obložené vrstvou žervé nebo lučinou a ozdobené celou čerstvou jahodou.

Chuťovky na eidamu s mandarinkou a jablkem

Obdélníčky eidamu obložené dílkem mandarinky, sýrem a plátkem jablka, zajištěné párátky, podávané jako jednohubky.

Chuťovky na eidamu s nakládanými cibulkami

Kostky eidamu obložené nakládanými cibulkami, servírované jako jednohubky zajištěné párátky nebo bodýlky.

Chuťovky na eidamu s pomerančem

Kostky eidamu obložené překrojenými dílky oloupaného pomeranče, spíchnuté párátky nebo bodýlky.

Chuťovky na eidamu s třešněmi, višněmi a ořechy

Na kostky nakrájený eidam, obložený růžičkou másla, třešní nebo višní a vlašským ořechem, doplněný párátkem nebo bodýlkem.

Chuťovky na ementálu s banánem a ořechy nebo višní

Kostky ementálu obložené banánem, vlašskými ořechy nebo višněmi, servírované jako jednohubky.

Chuťovky na ementálu se žervé, ořechy, čabajkou a kapií

Obdélníčky ementálu potřené žervé a obložené půlkami vlašských ořechů, proužky kapie, kolečky čabajky a okurky, podávané jako jednohubky.

Chuťovky na hermelínu s bylinkovým máslem

Na trojúhelníčku hermelínu posazená růžička másla, popřípadě doplněná o půlku vlašského ořechu.

Chuťovky na hermelínu s rajčaty a ořechy

Trojúhelníčky sýra potřené majonézou, posypané nastrouhanými ořechy, ozdobené kousky rajčat, servírované jako jednohubky spíchnuté párátky nebo jednohubkovými bodýlky.

Chuťovky pikantní, česnekové

Chuťovky z rohlíků se sýrem, majonézou a česnekem.

Chuťovky s kozím sýrem a pršutem

Z plátků bílého toastového chleba, měkkého kozího sýra a plátků pršutu připravené chutné jednohubky.

Chuťovky s tresčími játry

Plátky rohlíků potřené pomazánkou připravenou z tresčích jater, zdobené nadrobno nakrájenou cibulí.

Chuťovky se sýrem a ananasem

Plátky rohlíků potřené máslem, obložené tvrdým sýrem a kouskem ananasu.

Chuťovky z cherry rajčátek a mozzarelly

Velice chutná, přitom jednoduchá chuťovka, kterou zvládne připravit každý i úplný kuchařský začátečník.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy