REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chuťovky na hermelínu s rajčaty a ořechy

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Trojúhelníčky sýra potřené majonézou, posypané nastrouhanými ořechy, ozdobené kousky rajčat, servírované jako jednohubky spíchnuté párátky nebo jednohubkovými bodýlky.


Ingredience:
Rozpis na 12 kusů:
1 kshermelínu
3 ksmalá rajčata
75 gjader vlašských ořechů
trochu majonézy
(hořčice a jablko)
párátka nebo jednohubková bodýlka

Postup:

1. Hermelín rozkrojíme naplocho a pak každou půlku rozkrájíme ještě na šest dílů
2. Trojúhelníčky sýra potřeme majonézou, posypeme nastrouhanými ořechy, na každý dílek položíme ještě kolečko rajčete
3. Připravené jednohubky spíchneme párátky nebo bodýlky.

Doporučení:

Plátky rajčete můžeme ještě potřít hořčicí smíchanou s trochou ustrouhaného jablka.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy