REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chuťovky na hermelínu s bylinkovým máslem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na trojúhelníčku hermelínu posazená růžička másla, popřípadě doplněná o půlku vlašského ořechu.


Ingredience:
Rozpis na 12 kusů:
1 kshermelínu
50 gbalinkového másla
(jádra vlašských ořechů)
párátka nebo jednohubková bodýlka

Postup:

1. Hermelín rozkrojíme naplocho a pak každou půlku rozkrájíme ještě na šest dílů
2. Bylinkové, mírně povolené máslo nastříkáme ozdobně na trojúhelníčky hermelínu
3. Navrch můžeme dát jádra vlašských ořechů a jednohubky spíchnout párátky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy