Obdélníčky ementálu potřené žervé a obložené půlkami vlašských ořechů, proužky kapie, kolečky čabajky a okurky, podávané jako jednohubky.
Ingredience:
Rozpis na 20 kusů: | |
250 g | ementálu |
80 g | čabajky |
20 ks | půlek vlašských ořechů |
1 ks | větší sladkokyselé okurky |
1 ks | žervé |
kapie | |
párátka nebo jednohubková bodýlka |
Postup:
1. Sýr nakrájíme na 20 kusů obdélníčků, které z jedné strany potřeme žervé
2. Na polovinu každého sýra posadíme půlku jádra vlašského ořechu, na druhou polovinu položíme kolečko čabajky, na ně posadíme kolečko okurky a úplně nahoru umístíme proužek kapie
3. Suroviny na sýrech zajistíme párátky nebo jednohubkovými bodýlky.