REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chuťovky na ementálu se žervé, ořechy, čabajkou a kapií

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Obdélníčky ementálu potřené žervé a obložené půlkami vlašských ořechů, proužky kapie, kolečky čabajky a okurky, podávané jako jednohubky.


Ingredience:
Rozpis na 20 kusů:
250 gementálu
80 gčabajky
20 kspůlek vlašských ořechů
1 ksvětší sladkokyselé okurky
1 ksžervé
kapie
párátka nebo jednohubková bodýlka

Postup:

1. Sýr nakrájíme na 20 kusů obdélníčků, které z jedné strany potřeme žervé
2. Na polovinu každého sýra posadíme půlku jádra vlašského ořechu, na druhou polovinu položíme kolečko čabajky, na ně posadíme kolečko okurky a úplně nahoru umístíme proužek kapie
3. Suroviny na sýrech zajistíme párátky nebo jednohubkovými bodýlky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy