REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chuťovky na eidamu s třešněmi, višněmi a ořechy

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na kostky nakrájený eidam, obložený růžičkou másla, třešní nebo višní a vlašským ořechem, doplněný párátkem nebo bodýlkem.


Ingredience:
200 geidamu
50 gmásla
20 kskompotovaných třešní nebo višní
20 kspůlek jader vlašských ořechů

Postup:

1. Na kostky eidamu posadíme růžičky z másle (povolené máslo naplníme do cukrářského sáčku a ozdobně ho nastříkáme na kostky sýra)
2. Do každého máslového hnízda zapíchneme okapanou třešni nebo višeň, navrch položíme půlku jádra vlašského ořechu
3. Vše spíchneme párátkem nebo jednohubkovým bodýlkem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy